L'alcalde David Bote confia que el 2016 sigui el de l'arribada del Corte Inglés a Mataró

L’alcalde de Mataró, David Bote, espera que el 2016 sigui el de l’arribada del Corte Inglés a la ciutat. Ho ha dit durant l’entrevista de final d’any al programa d’aquesta casa, Viu la Vida dia a dia. Bote ha dit que espera que durant l’any vinent “es tanquin els contenciosos oberts contra l’Ajuntament per l’afer de Can Fàbregas”. En aquest sentit diu Bote que “confia en què les converses i tràmits en marxa amb les entitats que havien interposat aquests contenciosos donin fruits”.

Bote confia que Mataró entri en el pla d'inversions del Corte Inglés de febrer de 2016

L’alcalde, David Bote, confia que Mataró pugui entrar en el proper pla d’inversions del Corte Inglés, previst pel mes de febrer de 2016. Així ho ha sentenciat en una entrevista a La Xarxa, en què ha explicat que el govern municipal està treballant per desencallar els contenciosos contra l’Ajuntament que encara hi ha als jutjats referents a aquesta qüestió. D’aquesta manera, es podrà donar al Corte Inglés la seguretat jurídica que demana per tirar endavant el nou centre comercial del carrer Biada.

Salvem Can Fàbregas decideix en assemblea si prorroga el conveni amb l'Ajuntament

La Plataforma ciutadana Salvem Can Fàbregas celebra una assemblea aquest vespre per decidir si prorroga el conveni que van signar amb l’Ajuntament per reconstruir la fàbrica catalogada a la vorera del davant convertida en Casa de la Cultura Popular. Un acord signat el 2013 i que expira el 25 de juliol de 2015, i a través del qual s’aturaven tots els processos judicials. El consistori ja ha confirmat a la Plataforma que els terminis s’incompliran i, ara, l’entitat ha de votar en assemblea si accepta aquesta pròrroga del conveni.

Baron proposa que els 2,5M d'€ per a patrimoni del Corte Inglés paguin el desmuntatge de Can Fàbregas

El PSC acata però no comparteix la sentència del TSJC que obliga l’ajuntament a assumir el cost del desmuntatge de Can Fàbregas i de Caralt. L’exalcalde i actual cap de l’oposició, Joan Antoni Baron, admet que “alguna cosa van fer malament” i per tant el PSC assumeix la seva part de responsabilitat política.

La CUP vol que l'antic govern o Naves Biada assumeixin el cost de desmuntar Can Fàbregas

La CUP exigeix responsabilitats econòmiques i polítiques als responsables de l’antic govern tripartit de l’Ajuntament de Mataró després que el jutge hagi donat la raó als propietaris de la Ronda Barceló i obligui a les arques municipals a assumir el cost del desmuntatge de Can Fàbregas, que va ser de 1,4 milions d’euros. El regidor de la formació, Xavier Safont-Tria, considera que no és ni la ciutat ni els seus habitants qui ha d’assumir le

La Modificació Urbanística de Can Fàbregas rep dues al·legacions

Presentades dues al•legacions a la modificació urbanística de l’Illa de Can Fàbregas aprovada, inicialment, pel Ple a la sessió del passat mes de març. Són dos al•legats presentats per particulars que reclamen una reducció en les càrregues urbanístiques i que no tenen fonamentació jurídica, segons ha declarat la regidora d’Urbanisme, Montse Rodríguez, a Mataró Ràdio.

La FAVM titlla de "solució salomònica" la resolució de l'afer de Can Fàbregas

Una solució salomònica que posa fi a una de les “capgrossades” més importants dels últims temps. Aquesta és la conclusió de la Federació d’Associacions Veïnals de Mataró després de l’acord polític, aprovat per unanimitat, que permet desencallar el procés urbanístic i garanteix l’arribada del Corte Inglés. El ple va acordar reconstruir la nau de Can Fàbregas, just al davant d’on era, i convertir-la en un equipament públic.

Esteve Martínez (ICV): "l'important és que el Corte Inglés continua apostant per Mataró"

El cap del grup municipal d’ICV, Esteve Martínez, considera que tot i el nou endarreriment que representa la decisió de l’operador comercial, es pot fer una lectura positiva: el Corte Inglés continua apostant per Mataró per instal•lar-hi un dels seus grans magatzems.

Joan Mora, convençut que el planejament de Can Fàbregas estarà refet “en pocs mesos”

L’alcalde Mora es mostra convençut que el Corte Inglés es podrà començar a construir durant el primer semestre del 2013. Així ho ha expressat aquest matí després de la reunió que va mantenir ahir al vespre amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder. Una trobada a la que també van assistir representants del Corte Inglés on van tornar a refermar l’aposta de la companyia per instal•lar-se a Mataró.

Baron crida a la calma després de l'anunci del Corte Inglés i es posa a disposició de Mora

L’exalcalde i actual cap de l’oposició, Joan Antoni Baron, fa una crida a la calma després que El Corte Inglés hagi anunciat que posposa l’inici de les obres del centre comercial arran de la sentència del Tribunal Superior de Justícia que declarava la nul•litat del pla urbanístic de Can Fàbregas.

Mataró Ràdio newsletter

No et perdis cap notícia!