Mataró Notícies

Jordi Pi: "Farem un equip competitiu per intentar pujar a Primera Catalana"

Jordi Pi: "Farem un equip competitiu per intentar pujar a Primera Catalana"

Marc Mayola

El Club Esportiu Mataró-Escola de Futbol dissenyarà una plantilla capacitada per aconseguir l’ascens a Primera Catalana. Així ho ha assegurat el responsable de la direcció esportiva de l’entitat, Jordi Pi, convençut que és possible lluitar per l’ascens amb un equip a cost zero.

Foc nou, vida nova. A partir de l’u de juliol el Mataró deixarà enrere la seva etapa més fosca per començar a caminar, una altra vegada, tocant de peus a terra. L’essència, la història, l’escut i els colors del club es mantindran inalterats, però canviaran moltes coses, sobretot relatives al tarannà d’una entitat que havia perdut el prestigi guanyat a pols amb dècades d’esforços. D’entrada, el nom de Paco Gonzalo quedarà desvinculat, d’una vegada per totes, del club referència del futbol mataroní. Albert Gibert assumirà la presidència i serà la nova cara visible del Mataró. El responsable de la gestió esportiva del club, Jordi Pi, ho celebra.

Gibert representa una cara amable i honesta. La figura d’una persona sempre vinculada al Mataró i al futbol de la ciutat. Jordi Pi apunta que reuneix les característiques adequades per liderar aquesta nova etapa.

El nou Mataró també deixarà enrere la llosa del milió d’euros de deute, pel cap baix, que havia generat la Societat Anònima Esportiva. Aquest és un dels principals actius de la nova entitat. Jordi Pi mira el futur amb optimisme.

Deixant de banda la parcel•la institucional, la secretaria tècnica encapçalada per Pi ja treballa planificant la propera temporada 2012-2013. El primer objectiu, segons apunta el mateix Pi, és renovar Juan Moscoso, tot i que deixa entreveure que no serà fàcil aconseguir la seva continuïtat.

Referent a la banqueta del juvenil, Pi també espera concretar la continuïtat d’Abel Mourelo i Dani Sánchez. Els dos entrenadors segueixen rastrejant el mercat buscant reforços per un juvenil que s’haurà de renovar de dalt a baix perquè el 90% de la plantilla tanca cicle.

En relació als fitxatges del primer equip, es confirma la dinàmica de les últimes temporades. El Mataró apostarà per jugadors de la ciutat i la comarca que puguin reforçar la plantilla i que no suposin cap mena de despesa econòmica. Abans de tancar fitxatges, però, cal definir qui serà l’entrenador de l’equip.

El Mataró confeccionarà una plantilla capaç d’aspirar a Primera Catalana. L’ascens és el gran objectiu, i el somni, que podria culminar les celebracions pel centenari del club. Pi assenyala que aquesta temporada ja han competit amb una plantilla feta a cost zero. En aquest sentit, assegura que és possible fer un altre salt endavant mantenint la mateixa política esportiva i econòmica.

Les ambicions de Juan Moscoso casen amb les del club. Ara caldrà veure si també es posen d’acord en el camí a seguir per tal d’aconseguir l’objectiu anhelat per tots.
 

Etiquetes: 
Dimarts, 18 juliol, 2017 - 16:50
10 mitjans aeris i 30 terrestres dels Bombers de la Generalitat treballen en l’incendi de Teià, al Maresme, que ja ha afectat 7 hectàrees. No s’ha evacuat cap veí, però sí s’ha recomanat el...

Dimarts, 18 juliol, 2017 - 16:25
A les 5 de la tarda obre la botiga física de les Santes, que estrena nova ubicació i s’instal·la a Can Marfà Gènere de Punt del Museu de Mataró. Avui estarà oberta fins a dos quarts de 9 del vespre....

Dimarts, 18 juliol, 2017 - 15:04
L’any 2018 tota la comarca del Maresme tindrà accés a la Xarxa de Fibra Òptica de la Generalitat de Catalunya. Aquest és el compromís al qual ha arribat la Secretaria de Telecomunicacions de la...

Dimarts, 18 juliol, 2017 - 14:49
La municipalització de serveis no es contradiu amb l’aprovació dels pressupostos. Així ho ha sentenciat a Mataró, Jordi Colomer, expert en administració pública local i assessor de ser de Serveis...

Cartell aparegut penjat al contenidor del carrer Lepanto. Foto: twitter CUP Mataró
Dimarts, 18 juliol, 2017 - 12:18
Mataró, com altres municipis catalans, s’ha llevat aquest matí amb uns cartells en els que apareix la imatge del dictador Francisco Franco i demanant no votar en el referèndum de l’1 d’octubre. Els...

Dimarts, 18 juliol, 2017 - 08:58
Un anunci de la clínica de cirurgia estètica Dorsia ha estat retirat per l'Ajuntament de Mataró tot i ser patrocinador de Les Santes. Ha estat el propi Ajuntament qui s'ha adonat de la publicitat,...