Mataró Notícies

Afectacions al trànsit a partir de dilluns per la millora dels accessos de la C32

Afectacions al trànsit a partir de dilluns per la millora dels accessos de la C32

MataróNotícies.cat

Les obres de millora en els accessos de la C-32 a Mataró, que duu a terme la Generalitat, provocaran afectacions al trànsit en els àmbits de les places de França i de la Gran Bretanya a partir d’aquest proper dilluns 17 d’agost. El mes de juny van començar els treballs previs i la Generalitat ha començat les obres de remodelació de l’enllaç 100 (Mataró Oest) i els treballs per a la millora de l’enllaç 99 (la connexió amb la C-60 al Sorrall). S’ha programat l’execució de les obres amb l’objectiu de minimitzar les afectacions al trànsit.

Des de dilluns que ve es preveu una restricció de carrils a la plaça de França. Es mantindrà però la possibilitat d’efectuar tots els moviments de circulació tot i la modificació dels accessos i s’habilitarà un itinerari per als vianants.

A la plaça de la Gran Bretanya, es modificarà temporalment l’accés cap a la rotonda dels vehicles que circulen en sentit ascendent pel pont de l’autopista, i s’habilitarà un itinerari per als vianants.
Tot i que no es preveuen desviaments de trànsit, es recomana que els vehicles circulin pels accessps de Mataró Nord i Sud per evitar possibles afectacions.