Mataró Notícies

Comença la primera fase de les obres d'urbanització del sector del Sorrall

Foto: Ajuntament de Mataró

Comença la primera fase de les obres d'urbanització del sector del Sorrall

Betty Doñate

L’empresa municipal PUMSA ha començat les obres d’urbanització del sector del Sorrall, que preveu la transformació d’un tram de carretera d’Argentona, la C-1415c, en una via urbana. Aquest tram de carretera que passa pel Sorrall es troba entre el que seria un dels accessos a Mataró i la rotonda on conflueixen l’avinguda de Josep Puig i Cadafalch i les rondes de Bellavista i Josep Tarradellas, al barri de Cerdanyola.  

Les obres també inclouen la construcció d’una rotonda que ha de connectar la carretera d’Argentona amb el giratori que la Generalitat ha habilitat ja a la Via Sèrgia, dins del projecte de millora dels accessos de l’autopista C-32 a Mataró.  

Aquests treballs són la primera fase d’un projecte d’urbanització més ampli. De moment, al novembre es construirà una de les dues calçades del vial d’enllaç entre aquesta nova rotonda que s’ha de fer ara i el nou giratori de la Via Sèrgia.  

La primera fase de les obres tenen un pressupost de més de mig milió d’euros (579.862,82 € IVA inclòs) però es finança en part amb una subvenció de la Diputació de 470.000 euros en el marc del Pla Xarxa de Governs Locals.  

Es preveu que aquestes dues fases d’obres acabin al desembre.