Mataró Notícies

Aliança entre l'IMAC i tres agents culturals per potenciar el cicle "Sortim en família"

Aliança entre l'IMAC i tres agents culturals per potenciar el cicle "Sortim en família"

Eli Solsona

L’IMAC s’alia amb tres agents culturals de al ciutat per oferir el cicle “Sortim en familia”. És la primera vegada que les empreses i entitats culturals que programen activitats familiars han treballat conjuntament amb l’IMAC per unir esforços, optimitzar recursos i oferir una programació de qualitat. S’oferiran un total d’onze muntatges que abordaran diverses disciplines dins de l’àmbit escènic. A més a més, s’evitaran també solapaments a l’hora de programar els espectacles.

L’objectiu és promoure l’assistència i participació familiar als diversos muntatges. El president de l’IMAC, Joaquim Fernàndez, ha celebrat que tots els agents públics i privats s’hagin pogut posar d’acord.

Les empreses i entitats culturals que presenten conjuntament aquesta programació són la Xarxa d’Espectacles Infantil i Juvenil, Binixiflat Titelles i Circulant, circ en moviment. Els seus responsables, Pep Macià de la Xarxa; Jordina Blanch de Circulant; i Biel Porcel de Binixiflat, han destacat la voluntat de fomentar el teatre de qualitat i en català per a nens i joves; procurant oferir una programació variada que toqui totes les disciplines: titelles, teatre, dansa, música, màgia, clown i circ.

Els espectacles es podran veure al Teatre Monumental i al Casal Aliança. Les entrades es podran comprar anticipadament o a taquilla i es podrà optar a diversos descomptes (als espectacles programats per la Xarxa es faran rebaixes per a grups i a les actuacions del Casal, els socis de la Mútua, d’Artijoc i Cronopis també tindran descomptes d’un euro per entrada). El projecte compta amb el suport de l’Aliança Mataró, el Departament de Cultura de la Generalitat, l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, i la col•laboració de la Granja Armengol-La Iogurteria, Artijoc, Cronopis, el consultori Dr Saltor, Capgròs i Sortir amb nens.