Mataró Notícies

Care Santos i Raquel Gàmez seran dissabte al Mercat de Nadal del Llibre

Care Santos i Raquel Gàmez seran dissabte al Mercat de Nadal del Llibre

Elisabet Solsona

Les escriptores mataronines Care Santos i Raquel Gámez participen aquest dissabte a la tercera edició del Mercat de Nadal del Llibre, el Sant Jordi d’hivern de Catalunya. Aquesta festa literària se celebrarà a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. Més de 100 autors, 60 activitats literàries per a adults i tallers infantils, signatures, poesia musicada, concerts per als més petits, espectacles literaris i food trucks arrodoniran aquesta trobada festiva.

En el marc d’aquest Mercat de Nadal del Llibre, Care Santos participarà en l’activitat “Barcelona, escenari de novel·la”, juntament amb altres escriptors com Pilar Romera, Maria Carme Roca, Antoni Vives i Bernat Puigtobella. Aquesta activitat està prevista a les 18.25 a la Sala Shakespeare de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. Raquel Gàmez, per la seva banda, participarà en un debat sobre novel·la negra amb Toni Hill, Andreu Martín, Carlos Zanón, Lluís Llort i Anna Maria Villalonga. Serà a les 17.50 a la Sala Charlotte Brönte.

El Mercat de Nadal del Llibre l’organitza el TR3SC amb la col·laboració d’Estrella Damm i Barcelona Ciutat de la Literatura. Es tracta d’una festa literària que uneix lectors i escriptors perquè comparteixin la seva passió per la lectura de forma propera i amena durant 11 hores, sent l’acte literari que engloba més activitats en una sola jornada. L’any passat s’hi van inscriure 6.800 persones.