Mataró Notícies

Castells de set i de vuit per l'aniversari del local dels Capgrossos

Castells de set i de vuit per l'aniversari del local dels Capgrossos

Marta Gómez Castellà

Com cada mes d'abril la colla castellera Capgrossos de Mataró torna a celebrar l'aniversari de la inauguració del seu local. Ja en són 9, els anys que fa que assagen en aquest espai de l'Escorxardor de Mataró i en aquesta ocasió han estat acompanyats de la Colla Jove de Barcelona. Els Capgrossos han fet el 4 de 8, la torre de 7 i també han sumat el 7 de 7 i el 5 de 7. Aquests dos últims castells els han servit als blaumarins per poder començar a fer proves en aquestes primeres actuacions de temporada. Cugat Comas és el cap de colla dels Capgrossos de Mataró.

Els Capgrossos de Mataró han tancat l'actuació amb un pilar de 5 i 10 pilars de quatre. Pel que fa a la Colla Jove de Barcelona ha fet el 4 de 7, el 4 de 7 amb agulla, el 3 de 7, el pilar de 5 i dos pilars de quatre.

L'actuació dels mataronins ha servit també per escalfar motors per la diada de Sant Jordi que aquest any es farà al migdia i on els capgrossos els agradaria fer un pas més.

Els Capgrossos de Mataró doncs, continuen aquest primer tram de temporada amb molt força i potencien els assajos com a resposta fonamental al resultat de les seves actuacions.