Mataró Notícies

Cugat Comas vol treure "tot el suc" als Capgrossos

Cugat Comas vol treure "tot el suc" als Capgrossos

Elisabet Solsona

Cugat Comas assumeix el càrrec de cap de colla dels Capgrossos amb la voluntat de “fer treure tot el suc a la colla”. L’elecció de Comas va ser ratificada en l’Assemblea ordinària dels Capgrossos, celebrada aquest passat divendres. El nou cap de colla explica que durant tot l’any passat ja va ser la mà dreta del seu antecessor, Mia Castellví, i que per tant “ja ho teníem encaminat”. Ara, el seu repte és aconseguir “que la colla millori als assajos” perquè considera que, si es treu tot el suc a la colla, la conseqüència serà unes actuacions brillants a plaça.

En aquest sentit, Comas recorda que el 2016 va ser el millor any de la colla, amb unes estadístiques “excepcionals”, diu: 1 torre de 9 amb folre i manilles, un pilar de 7 amb folre carregat, un 9d8 carregat i un 5d9 també carregat han estat alguns dels castells de la temporada passada, en què els blaus també van completar 16 3d9f, 6 4d9f, 15 5d8 o 12 td8f, entre molts d’altres. Tenint en compte aquestes xifres, el nou cap de colla dels blaus vol perfeccionar els castells de gamma extra, però considera que igualar la temporada anterior ja és un  repte “gegantí”.

L’Assemblea també va confirmar la continuïtat de Xevi Castellví com a president dels Capgrossos per segon any consecutiu.