Mataró Notícies

"Dones de Troia", del dramaturg dosriuenc Esteve Albert, arriba a La Saleta

"Dones de Troia", del dramaturg dosriuenc Esteve Albert, arriba a La Saleta

Sergi Ruiz

L’Espai La Saleta de La Sala Cabanyes acollirà aquest divendres a 2/4 de 9 del vespre la lectura dramatitzada de l’obra “Dones de Troia”, emmarcada en el primer Cicle de lectures dramatitzades. Un text del dramaturg Esteve Albert que dirigeixen per l’ocasió Imma Llorens i Encarna Hernández. L’obra narra els fets de la Guerra de Troia explicats per Homer a la Ilíada, però a través de la visió dels personatges femenins de la història. Helena de Troia, Hècuba, Andròmica, Enoe i Polixena són les encarregades de conduir el fil de l’obra explicant la vida de Paris, sense que el príncep de Troia aparegui físicament. Escoltem Imma Llorens, directora de la lectura dramatitzada.

Isabel Batlle, Encarna Hernández, Margarida Selva, Imma Llorens, Assumpta París i Eulàlia Puigderrajols seran els encarregades de posar veu a aquest text del dramaturg de Dosrius. Una obra en què, segons explica Llorens, és fàcil reconèixer l’estil d’escriptura d’Esteve Albert, Una manera d’escriure en què hi predominaven els adjectius.

La lectura dramatitzada de “Dones de Troia” tindrà lloc a 2/4 de 9 del vespre a La Saleta de la Sala Cabanyes i l’entrada serà gratuïta.