Mataró Notícies

El cicle Sortim en família programa tretze espectacles fins a finals d'abril

El cicle Sortim en família programa tretze espectacles fins a finals d'abril

Eli Solsona

El cicle Sortim en família ha programat 13 nous espectacles per als propers tres mesos. La direcció de cultura de l’ajuntament; la Xarxa Mataró; la companyia Circulant, circ en moviment; i la companyia Binixiflat Titelles tornen a sumar esforços per presentar una única programació infantil i familiar de la ciutat que es podrà veure al Teatre Monumental i al Casal Aliança. Les entitats i operadors que participen en l’organització del cicle fan un bon balanç de la primera temporada duta a terme durant la tardor, fet que els esperona a seguir unint esforços. 

En aquesta nova temporada s’han preparat muntatges de diferents estils, que van des dels concerts familiars als titelles, passant pel circ, el clown, teatre infantil clàssic, dansa i funambulisme, entre d’altres. Dos exemples són “En un lugar de la Macha i El Quixot”, produït per la Direcció de Cultura de l’Ajuntament amb la participació de l’Agrupació Musical del Maresme i alumnes de l’Aula de Teatre, el proper 27 de gener; i “Blau cel groga llimona”, de l’Estenedor Titelles i organitzat per Binixiflat Titelles, que estrenarà el cicle al Casal Aliança aquest diumenge. El regidor de cultura, Joaquim Fernàndez, explica que amb la suma d’esforços es pretén optimitzar recursos i treballar millor per arribar a més públic amb els mateixos recursos.

El preu de les entrades va dels 6 als 7 euros, en funció de l’espectacle. Aquest projecte compta amb el suport de l’Aliança Mataró, el Departament de Cultura de la Generalitat, l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, i la col•laboració de la Granja Armengol-La Iogurteria, Artijoc, Cronopis, el consultori Dr.Saltor, Capgròs i Sortir amb Nens.