Mataró Notícies

El Consell Comarcal del Maresme reivindica per segon any les dones escriptores de la comarca

El Consell Comarcal del Maresme reivindica per segon any les dones escriptores de la comarca

Clara Sanchez

Precedida per l’èxit de la seva estrena l’any passat, arriba la segona Trobada d’escriptores del Maresme. Una cita organitzada pel Consell Comarcal del Maresme que pretén  ajudar a visibilitzar la literatura feta per dones de la comarca i que s’emmarca en la Diada de Sant Jordi. Com a novetat aquest any, en paral·lel s’ha organitzat una fireta en la que una trentena d’escriptores del Maresme podran promocionar els seus llibres. A més en el marc d’aquesta trobada es presentarà una Guia que recull les dones de la comarca que es dediquen a l'escriptura.

En aquesta segona Trobada d’escriptores del Maresme s’aprofita per retre homenatge a les maresmenques Lola Anglada, de Tiana, i la mataronina Lola Casas. L’escriptora mataronina s’ha mostrat molt satisfeta d’aquest reconeixement i ha assegurat que és positiu que tingui en compte la feina que fan per contribuir “a fer familia i entorn”.

La Jornada, que se celebrarà el proper dia 18 d’abril, consta de dues parts. Entre les 12 del matí i les 6 de la tarda es farà una fireta a la Plaça Miquel Biada de Mataró on una trentena d'escriptores de la comarca promocionaran les seves obres. A partir de dos quarts de 7 es farà a la Sala de Plens l'acte més institucional amb xerrades homenatge a les maresmenques Lola Anglada i Lola Casas i es presentarà la Guia d'escriptores del Maresme.