Mataró Notícies

El tercer cicle Camí de Santes tornarà a omplir de cultura la plaça de Can Xammar

El tercer cicle Camí de Santes tornarà a omplir de cultura la plaça de Can Xammar

Betty Doñate

La música de Guillem Roma, la poesia d’Aina Torres o el teatre de diversos autors de Mataró són algunes de les activitats previstes en el tercer cicle Camí de Santes, que se celebrarà des d’aquest diumenge 25 de juny i fins al 16 de juliol a la plaça Can Xammar amb un objectiu: preparar els mataronins per a la Festa Major de la ciutat.

El cicle començarà aquest diumenge amb el concert de Guillem Roma, músic que fusiona els ritmes llatins, balcànics i mediterranis i que presentarà el seu últim disc, 'Connexions'. El diumenge 2 de juliol, hi haurà un recital poètic a càrrec d’Aina Torres i, com a novetat, la representació de petites peces teatrals de diferents autors mataronins.

El següent diumenge 7 de juliol, es podran veure l’espectacle de dansa Pelat, de Joan Català, i el muntatge poètic-musical Todavía el agua, basat en els poemes Danilo Facelli. I per tancar el cicle, el dia 16 es tornarà a sentir música, en concret, jazz, a càrrec dels Roger Giménez Trio. Però, segons Calsapeu, el cicle té un valor afegit: que se celebra a l’aire lliure.

Totes les activitats programades en el tercer cicle Camí de Santes són gratuïtes i començaran a les nou del vespre a la Plaça de Can Xammar.