Mataró Notícies

Els barris de Mataró s'omplen de música de la comarca a l'hora del vermut

Els barris de Mataró s'omplen de música de la comarca a l'hora del vermut

Marc Rodriguez Sedano

La Casa de la Música ha organitzat vermuts musicals per al segon diumenge de cada mes. Una proposta que ja ha comptat amb el concert de Fèlix Cuc i que, fins al mes de juliol, tindrà dues noves propostes. La intenció de la Casa de la Música és dinamitzar la ciutat amb un concert mensual, que portarà a bandes de la comarca a diferents barris de la ciutat. Els vermuts es faran a les 12 del migdia i els següents que estan programats seran al Patí de Can Marchal i al barri de Rocafonda. Una activitat que, tal com explica el responsable d’activitats de la Casa de la Música, Pol Ducable, a més d’acostar la música als barris, també permetrà donar a conèixer músics de casa.

Fins al moment, s’han previst tres vermuts, que duraran fins al mes de juliol. El primer es va fer diumenge a la Via Europa i va comptar amb les cançons del maresmenc Fèlix Cuc. El següent serà l’11 de juny al Pati de Can Marchal amb música irlandesa i el del mes de juliol està programat pel dia 9. Serà al barri de Rocafonda, tot i que els veïns encara estan decidint quin grup hi tocarà. Ducable assegura que Mataró té molts racons que són perfectes per a fer-hi música i creu que se’ls hi ha de treure profit.

La idea de la Casa de la Música és teixir relacions amb els barris de Mataró i aconseguir una sinèrgia entre les Associacions de veïns i les bandes de música de casa. De fet, cada barri és l’encarregat d’escollir la banda que més encaixa amb els gustos dels veïns i, a més, també han de triar l’escenari del concert.