Mataró Notícies

Els Capgrossos descarreguen el primer 5d8 a un mes de Les Santes

Els Capgrossos descarreguen el primer 5d8 a un mes de Les Santes

Sergi Ruiz

Els Capgrossos de Mataró carreguen i descarreguen el primer 5 de 8 de la temporada. Un castell que han assolit a la Festa Major de Sant Joan de Vilassar de Mar, on l’any passat només el van poder carregar. D’aquesta manera, els Capgrossos segueixen introduint millores pensant en la Diada de Les Santes. Una jornada que els blaus van obrir amb la td8f i van descarregar el quart 3d9f de la temporada. El programa el van tancar amb un pilar de 5 amb el qual l’anxaneta va arribar al balcó de l’Ajuntament de Vilassar i quatre pilars de 4. Albert Rubí, secretari de comunicació dels Capgrossos, es mostra satisfet amb la jornada a Vilassar per haver descarregat el 5d8 a la primera i haver consolidat ja el 3d9f.

Una actuació a Vilassar de Mar que ha tingut lloc un mes abans de la Diada de Les Santes, que es farà el proper 23 de juliol. Una data assenyalada al calendari dels blaus i per la qual ja comencen a treballar. La td9 ha de ser la gran estrella de la Diada. Una construcció que han començat a preparar amb unes barres instal·lades aquesta temporada a la paret dels Capgrossos i que els permet assajar només una meitat del castell. Tot i aquest dispositiu, Rubí demana que més mataronins s’apropin als assajos i a les actuacions per fer pinya.

Els Capgrossos tancaran el mes de juny amb una actuació al barri del Palau de Mataró. El 8 de juliol actuaran al barri de la Llàntia. Fora de Mataró, les properes jornades dels blaus tindran lloc a Premià de Mar el 9 de juliol i al barri del Poble Sec de Barcelona.