Mataró Notícies

EMMM i l'Aula de Teatre presenten el musical 'Prohibits prínceps i princeses'

EMMM i l'Aula de Teatre presenten el musical 'Prohibits prínceps i princeses'

Marc Rodriguez Sedano

L’Escola Municipal de Música i l’Aula de Teatre de Mataró han preparat conjuntament el musical ‘Prohibits Prínceps i Princeses’. Una obra que es representarà al Fossar Xic el proper 20 de maig i que compta amb la participació de més de 40 alumnes dels dos centres artístics. L’adaptació del musical és el resultat del què s’ha treballat al llarg del curs i, segons la directora de l’Aula de Teatre, Cristina Navarro, ha permès a alumnes i professors gaudir de tot el procés. Navarro explica que el més important, més enllà del resultat final, és treure profit de les diverses fases d’aprenentatge.

Els directors dels dos centres artístics asseguren que treballar conjuntament els ha permès compartir dinàmiques de treball i diversos camins creatius. El director de l’Escola de Música Municipal, Joan Fargas, creu que la sinèrgia amb l’Aula de Teatre és positiva i els ha servit per enriquir el coneixement tant dels alumnes com dels professors.

Fargas i Navarro esperen seguint fent projectes conjunts i han remarcat que, més enllà de fer teatre o música, són dues entitats municipals que volen apropar la cultura als ciutadans. No només com a públic potencial, sinó també per a que tothom qui ho vulgui pugui participar-hi.

Més enllà del musical ‘Prohibits Princeps i Princeses, l’aula de teatre també està preparant ‘El malalt imaginari’, que representaran el proper 10 de juny a Can Gassol i l’Escola de Música ultima els preparatius dels concerts de primavera i el concert de final de curs, que tindrà lloc el proper 27 de maig a la Plaça Santa Anna.