Mataró Notícies

En marxa un 'Tot suma' pel disc dels 25 anys del 'Ai Ai Ai'

En marxa un 'Tot suma' pel disc dels 25 anys del 'Ai Ai Ai'

Marc Rodriguez Sedano

El grup de rumba catalana ‘Ai Ai Ai’ prepara un nou treball discogràfic per celebrar els 25 anys de carrera. La banda, liderada per Rafalito Salazar, ha engegat una campanya de crowfunding a la plataforma ‘Tot Suma’ per aconseguir finançament i que el disc d’aniversari sigui una realitat. Un LP que comptarà amb 10 temes, 7 de nous i 3 revisions de clàssics de la banda com ‘Nou Bar la Rumba’, ‘Sota la Palmera’ i el ‘Dimoni Pelut’, que s’han produït amb nous arranjaments i s’han tornat a gravar per a l’ocasió. A més, el nou LP també tindrà un tema inèdit del Gato Perez. Per a que el disc dels ‘Ai Ai Ai’ sigui una realitat, el grup ha d’aconseguir finalitzar la campanya del ‘Tot Suma’ amb èxit: queden 20 dies i, com explica el líder de la banda, Rafalito Salazar, l’objectiu és aconseguir 5.000 euros.

L’exclusivitat del nou disc és l’atractiu amb el que juga ‘Ai Ai Ai’. El grup mataroní fuig de les plataformes digitals i internet i assegura que aquest nou treball no es podrà trobar a les botigues. Del disc se’n faran només 1.000 còpies i, Salazar explica que seran per als mecenes que aportin el seu gra de sorra al projecte. Un disc co-produït per Marià Roch, de la Troba Kung-Fu i per Johnny Salazar i que s’ha enregistrat entre els estudis Le Fournier de la Garriga i la capital del Maresme. A més, la banda prepara una nova gira en què participaran tots aquells músics que han format part del grup durant els 25 anys: Pep Lladó, Miquel Gòrriz i David Torras són alguns noms que formaran part del directe.

54 mecenes ja han participat en la campanya, que acabarà el 31 d’agost i ja suma prop de 1.200 euros dels 5.000 necessaris. Els col·laboradors gaudiran de tot tipus de recompenses segons els diners que aportin al projecte: des de rebre el disc a casa i formar part dels agraïments fins a poder participar en la gravació i assistir al concert de presentació. El lloc i la data d’aquesta posada en escena encara està per confirmar, però Salazar ha afirmat que li agradaria fer-la a Mataró.