Mataró Notícies

'Ha passat una abella' és el cinquè conte d'en Santi i es podrà comprar a tot Catalunya

'Ha passat una abella' és el cinquè conte d'en Santi i es podrà comprar a tot Catalunya

Sergi Ruiz

El conte d’en Santi es podrà comprar a tot Catalunya. Gràcies a un acord entre la Fundació El Maresme i l’editorial Salvatella, el cinquè conte d’en Santi i els quatre precedents podran ser adquirits en llibreries d’arreu del territori català. Aquesta és la gran novetat de la cinquena edició d’aquesta col·lecció de contes, que a més incorporarà una nova cançó d’en Santi. Una edició que es presentarà el 21 d’abril al Pati del Cafè Nou. Javi Avila, responsable del projecte Santi, es mostra molt orgullós d’aquest acord que permetrà difondre de manera completa la història d’en Santi i la tasca que realitza la Fundació El Maresme a famílies de fora enllà de la comarca.

“Ha passat una abella” és el nom d’aquest cinquè conte d’en Santi. En aquesta ocasió la història passarà en un dels espais de la Fundació El Maresme. La finca de Can Percal, on la Fundació hi té ubicada la secció d’apicultura, serà l’escenari de la història editada per professors i membres de la Fundació aquest 2017. Un conte que tindrà com a co-protagonistes una abella i un company de classe d’en Santi.

El conte d’en Santi s’explicarà a les escoles en format de contacontes i es presentarà el dia 21 des de les 9 del matí a la 1 del migdia al Pati del Cafè Nou de Mataró.