Mataró Notícies

La festa 'Holi', novetat a les festes populars de Cirera

La festa 'Holi', novetat a les festes populars de Cirera

Marc Rodriguez Sedano

Cirera es prepara per a una nova edició de la Festa del barri i aquests dies ultima els preparatius de totes les activitats, que s’allargaran fins el tres de setembre. El programa d’aquest 2017 combinarà cultura i espectacles amb activitats esportives, infantils i lúdiques. La Festa Popular de Cirera començarà aquest dissabte, 26 d’agost, a les vuit del matí, amb un torneig de futbol set femení. Un dia en què també hi haurà la tradicional plantada i cercavila de gegants i un correfoc que recorrerà els principals carrers del barri. Diumenge hi haurà la primera festa ‘Holi’ de colors i Espectacle Infantil, tot i que el plat fort serà un gran concurs de karaoke al patí de l’escola Cirera. Des de la comissió de festes, la presidenta Ester Romero assegura que el programa d’activitats s’ha preparat a consciència amb l’objectiu que sigui el més divers possible.

La festa s’allargarà durant tota la setmana amb diversos torneigs d’escacs i petanca. Les activitats més aclamades arribaran a partir de divendres 1 de setembre. Serà el dia per veure una nova edició del concurs musical ‘Cirera Rock’ i el concert del grup Lujuria, juntament amb la nit d’Havaneres.

La festa popular acabarà diumenge 3 de setembre amb un castell de focs d’artifici. L’organització ha recordat que totes les activitats són gratuïtes i que durant tota la setmana hi haurà recollida d’aliments per a la Creu Roja. Els estands de recollida seran al pati de l’Escola de Cirera i en els comerços col·laboradors amb la festa. De fet, des de la Comissió de Festes s’ha recordat que calen aliments d’especial necessitat com oli, llet o llegums cuites.