Mataró Notícies

La Jazz Maresme Street Band surt al carrer per anunciar el Tast de Jazz

Foto: Martv

La Jazz Maresme Street Band surt al carrer per anunciar el Tast de Jazz

MataróNotícies.cat

El Clos Arqueològic de Torre Llauder acollirà una nova edició del cicle Tast de Jazz. Començarà el 24 d’agost i, per anar fent boca, dissabte va tenir lloc el primer concert de la sisena edició. Un acte de presentació per recordar als mataronins que el festival és a tocar. La presentació va anar a càrrec de la Jazz Maresme Street Band, a les 7 del vespre amb una cercavila musical que va recórrer els carrers del centre de Mataró al més pur estil de Nova Orleans, la meca del jazz mundial. Luis Morillas, membre de la Jazz Maresme Street Band assegura que és un luxe portar la música al carrer i més encara si és per anunciar el Tast de Jazz de la propera setmana.

No era la primera vegada que la Jazz Maresme Street Band feia una cercavila similar i això es va comprovar ràpidament pels carrers del centre de la ciutat, en veure que hi havia un bon seguici de gent que gaudia d’allò més amb les notes i melodies de la banda. És, com apunta Morillas, un primer tast que serveix per veure que hi ha públic interessat en el jazz i que de ben segur no es voldrà perdre el festival de Torre Llauder, que començarà el 24 d’agost i s’allargarà fins el dia 26.

La programació de la sisena edició del Festival Tast de Jazz combina grans músics, a nivell nacional i internacional, que compartiran cartell amb joves promeses del jazz de casa nostra. Així, destaquen noms com els de Myriam Swanson, una veu privilegiada; Ximo Tebar, amb una jazz d'arrel mediterrània; i, Dani Nel·lo i Els saxofonistes salvatges amb una característica més rockera.

També cal recordar que durant els concerts, el públic podrà gaudir de vins i menjars. Bons maridatges que combinen amb el millor jazz en un espai històric excepcional.