Mataró Notícies

Últims dies per descobrir l'obra del dibuixant i escultor Jaume Sans

Últims dies per descobrir l'obra del dibuixant i escultor Jaume Sans

Marc Rodriguez Sedano

La seducció de les Avanguardes és l’exposició que mostra tota la producció del dibuixant i escultor Jaume Sans. Un recull antològic de les obres de l’artista de Sitges que s’exposa al Museu de Mataró fins a aquest proper diumenge, amb la voluntat que els assistents coneguin el món avantguarda i surrealista de Sans. Una exposició que s’ha pogut contemplar des del passat mes de novembre i que tancarà aquest cap de setmana després d’haver donat l’oportunitat de descobrir un personatge polifacètic i altament creatiu que va passar els últims trenta anys de la seva vida a la comarca del Maresme. El comissari de l’exposició, David Santaeulària creu que la mostra de Sans ha despertat interès del públic i artistes i això servirà per posar en valor l’obra de l’artista.

És la primera vegada que s’ha exposat tota l’obra de Sans en una sola mostra. Fins i tot, la seva faceta de dissenyador, potser més desconeguda que no pas la de dibuixant i escultor. A més, des del museu Mataró, també han creat una extensió de l’exposició on figuren obres d’autors coetanis de Sans. Per tant, com detalla Santaeulària, d’aquesta manera és més fàcil comparar les creacions d’autors que han coincidit en la mateixa època.  

L’exposició ‘La Seducció de les Avantguardes’ de Jaume Sans i tot el seu context artístic es podrà veure de divendres a diumenge al Museu de Mataró de sis de la tarda a nou del vespre.