Mataró Notícies

Mataró celebra el dia de la música amb 12 hores de concerts

Mataró celebra el dia de la música amb 12 hores de concerts

Marc Rodriguez Sedano

12 hores de música seguides i 23 grups de Mataró i la comarca d’estils diversos. Aquesta és la proposta amb què la Casa de la música vol celebrar el dia de la música avui dissabte. Uns concerts que es faran per primera vegada al Passeig Marítim, en dos escenaris diferents per aconseguir que la música no deixi de sonar. El primer grup començarà a tocar a les 11 del matí i l’últim abaixarà el teló abans de la mitja nit. Com explica el promotor de la casa de la música, Pol Ducable, es tracta de grups locals que tindran l’oportunitat d’ensenyar la seva feina i talent al públic mataroní.

Un concert que comptarà amb més d’una vintena de grups d’estils musicals diferents i combinarà artistes més reconeguts amb d’altres que busquen rodatge. Així doncs, bandes com ‘A càmara lenta’, ‘Mashroom’ o ‘Andana’ compartiran escenari amb d’altres que fa poc que toquen i també amb combos de les diferents escoles de música de la ciutat.

La festa del Dia de la Música l’organitza la Casa de la Música de Mataró en un projecte compartit per la Direcció de Cultura de l’Ajuntament, Visualsonora i la Generalitat. A més, coincidirà amb l’espai amb la Festa al Port, que oferirà activitats diverses sota la temàtica marinera.