Mataró Notícies

Mataró ja pot triar el cartell alternatiu de Les Santes d'aquest any

Foto: Tot Mataró

Mataró ja pot triar el cartell alternatiu de Les Santes d'aquest any

Betty Doñate

Ja es pot votar per triar el Cartell Alternatiu de Santes 2017 del Tot Mataró. Aquest any s’han presentat en aquest concurs que organitza el setmanari mataroní un total de 39 cartells, dels quals 15 han quedat com a finalistes. El redactor en cap del Tot Mataró, Cugat Comas, ha explicat a Mataró Ràdio que tots els cartells presentats aquest any tenen una gran qualitat i diversitat d’estils, un fet que demostra l’elevat nivell artístic que hi ha a la ciutat. 

El Tot Mataró organitza des de fa nou anys aquest concurs per triar un cartell alternatiu de Les Santes perquè considera que l’elecció que fa l’Ajuntament del cartell oficial de la Festa Major es limita només a uns quants artistes. D’aquesta manera, hi ha més gent que s’anima a expressar la seva visió de Les Santes amb els llapis o amb els pinzells. Però també s’aconsegueix que la tria del cartell sigui més democràtica o popular, com ha assegurat Cugat Comas.

La votació del cartell alternatiu de Santes es pot fer fins al 10 de juliol a través del web del Tot Mataró, del seu Facebook o físicament a L’Altre, el bar de la plaça de Can Xammar on estan exposats els 15 cartells finalistes d’aquest 2017.  Qui s’apropi a l’establiment s’hi trobarà un cartell inspirat en el Tetris, un altre amb una caricatura de l’alcalde, David Bote, o algun de més tradicional.

El guanyador del concurs s’endurà un iPad mini i podrà veure com el seu cartell es converteix en la portada del Tot Mataró del proper 14 de juliol, el de la setmana abans de l'inici de Les Santes. El segon classificat rebrà un lot de productes de plàstica d’Abacus i el tercer, un sopar per a dues persones al restaurant Bocca.