Mataró Notícies

Obert el termini per participar al sisè Mercat del Film

Obert el termini per participar al sisè Mercat del Film

Marc Rodriguez Sedano

La sisena edició del Mercat del Film ha obert el període de convocatòria per presentar treballs audiovisuals. Es tracta d’una jornada de projeccions que té com a fil conductor el cinema i peces de vídeo fetes a casa. Aquesta és la única condició per poder-se presentar al Mercat del Film: que Mataró s’hi vegi representat d’alguna manera, ja sigui directament a la pantalla o perquè qualsevol dels membres de l’equip sigui de la ciutat o hi tingui relació. La sisena edició torna a estar organitzada per Hotel Elèctric, amb la col·laboració de la Direcció de Cultura, i un dels socis i membres fundadors, Jesús Gonzàlez assegura que l’evolució positiva que ha patit el festival demostra que hi ha molt talent local en matèria audiovisual.

Un Mercat del Film que va néixer amb la intenció de convertir-se en un punt de trobada per a creadors de contingut audiovisual mataronins i de la comarca per potenciar sinèrgies i donar a conèixer tot el seu treball, tant a nivell professional com amateur.

Les peces que es vulguin presentar a aquesta nova edició del Mercat, es poden enviar fins a l’1 d’octubre i poden ser de tots els gèneres, tant de ficció com a no ficció amb tot tipus de format: des de curtmetratges o videoart, passant per websèries, videoclips, documentals, anuncis. 

La passada edició del Mercat del Film va comptar amb 20 projectes i, segons expliquen els organitzadors va ser un èxit. Una proposta que fuig de ser un festival i dotar de cap premi els treballs, perquè vol ser un mercat on tothom pugui tenir cabuda, tant públic com creadors.El Mercat del Film tindrà lloc del 3 al 5 de novembre a Can Gassol i s’espera que la jornada de projeccions es faci el dia 4 a partir de les sis de la tarda.