Mataró Notícies

Oscar Torres & Band presenta “Persiguiendo un sueño” a la Sala Clap

Oscar Torres & Band presenta “Persiguiendo un sueño” a la Sala Clap

Sergi Ruiz

Oscar Torres & Band presenta aquesta nit a la Sala Clap el disc seu nou disc “Persiguiendo un sueño”. Es tracta del segon àlbum del cantautor mataroní en què a més de donar un pas endavant musicalment també té unes lletres més madures. En aquest disc les cançons parlen d’històries quotidianes que van des de l’amor i el desamor a diverses problemàtiques socials que pateix la societat espanyola. Un dels exemples que posa Oscar Torres, compositor, veu i guitarrista de la banda, és el de l’atur juvenil que provoca que els joves hagin de marxar a buscar feina a l’estranger.

Un disc té la rumba catalana i flamenca com a base a ritme de ventilador, però que es fusiona amb altres estils com el reggae, el funk i principalment el rock.

El concert tindrà lloc a les 10 de la nit a la Sala Clap. Un local que porta bons records a Oscar Torres & Band. L’any 2011, a la Sala Clap es van proclamar guanyadors de les beques de la Casa de la Música que els va permetre enregistrar el seu primer àlbum anomenat “Voy a cantarle al mundo”. Les entrades es poden adquirir per 8 euros a la taquilla de la Sala Clap i per 6 euros de manera anticipada a www.codetickets.com i a la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró.