Mataró Notícies

Pau Riba i Coetus i 'Demà coneixeràs en Klein', propostes per al cap de setmana

Pau Riba i Coetus i 'Demà coneixeràs en Klein', propostes per al cap de setmana

Betty Doñate

L’oferta cultural d’aquest cap de setmana a Mataró inclou poesia, música, teatre i dansa. El cicle Poesia i + arriba aquesta nit a la ciutat amb dues actuacions - entre elles la de Pau Riba. Can Gassol ha programat també aquest vespre el muntatge ‘Demà Coneixeràs en Klein’, de Toni Cabré. I el diumenge, es podrà veure al Monumental l’espectacle Thriller Experience, un muntatge de ball solidari que destinarà els beneficis a l’entitat AGIM, que treballa per ajudar aquelles persones amb diversitat funcional.

El Poesia i +, el cicle que organitza la Fundació Palau i Fabre de Caldes d’Estrac, ha programat avui a les deu al Pati de Can Marchal el concert del El Pèsol Feréstec, grup que presentarà el seu nou disc ‘Treure’ns robins". I després, a les onze, l'actuació de Coetus, orquestra de percussió ibèrica que vindrà acompanyada de Pau Riba. Junts faran un homenatge a Palau i Fabre.

Pel que fa al teatre, Can Gassol oferirà aquesta nit a partir de les nou ‘També coneixeràs en Klein’, una comèdia àcida sobre el 'mobbing' empresarial que signa el mataroní Toni Cabré. El muntatge també es podrà veure el dissabte i diumenge i els tres dies del proper cap de setmana.

De la programació teatral també destaquem la lectura dramatitzada de ‘La Zapatera Prodigiosa’ de Federico García Lorca, que es podrà veure al Casal de la Nova Aliança a les deu. L’obra forma part del primer cicle de lectures dramatitzades que han organitzat  ‘Els dimarts del Llimoner’ i el col·lectiu de teatre EPMA per apropar al públic obres de referència i destinar els cinc euros solidaris de l’entrada a l’Associació de Familiars amb Alzheimer del Maresme.