Mataró Notícies

Primera clàssica de 8 de la temporada pels Capgrossos

Primera clàssica de 8 de la temporada pels Capgrossos

Anna Gual

La Colla Castellera dels Capgrossos aixeca a Sants la primera clàssica de 8 de la temporada. Els blaus van aconseguir descarregar el 3d8 el 4d8 i la torre de 7 en un actuació que va servir per consolidar la feina feta fins el moment. Prèviament, dissabte a la tarda, a Vallromanes els Capgrossos havien posat ja la primera pedra per aconseguir aquesta clàssica de 8, completant el 4d8. Un cap de setmana que fa que la colla mataronina compleixi expectatives a mesura que es van apropant les principals cites del calendari.

Un bon cap de setmana que permet a la Colla somiar amb els primers castells de 9 la temporada. En aquest sentit, durant les properes actuacions a Terrassa i al barri de Gràcia de Barcelona, els blaus esperen acabar d’ultimar detalls, per tal de portar a plaça les primeres construccions de 9, el primer cap de setmana de juny, en la diada de l’aniversari de la colla mataronina.

En total, amb les dues que encara queden per venir, hauran estat 5 actuacions aquest mes de maig. Un mes, que hauria de servir per agafar tot el rodatge necessari de cara a la part central de la temporada.