Mataró Notícies

Segon 3 de 9 de la temporada a Berga

super-vano de 5 dels Capgrossos, ahir a Berga. Foto: colla castellera Capgrossos de Mataró

Segon 3 de 9 de la temporada a Berga

Cristina Salad

Els Capgrossos repeteixen, a la Patum de Berga, la millor actuació de la temporada, la que ja van portar a plaça la setmana passada per celebrar el seu 21è aniversari. D’aquesta manera, els blaus van tornar descarregar el torre de 8 amb folre, 3de 9 amb folre i 4 de 8, van tancar el programa amb un vano de 5. La torre va obrir el marcador de la colla castellera mataronina amb bones mides i amb el resultat esperat. Ja a la segona ronda el 3 de 9 va tornar a ser el castell més important de la jornada pels Capgrossos. Un castell que tot i que es va aixecar amb seguretat no es va executar d’una forma tant precisa com la setmana anterior a Mataró. Van completar-ho amb un 4 de 8 que volen convertir en les properes jornades en un castell superior.

Les altes temperatures que han acompanyat durant el cap de setmana es van deixar sentir ahir al migdia a la capital del Berguedà. Un sol de justícia que va deixar temperatures de fins a 33º a migdia, hora de l’actuació castellera. Les condicions climàtiques van obligar a extremar les precaucions i a mantenir la hidratació dels membres de la colla per evitar cap ensurt a causa de la intensa calor.

La setmana vinent els blau marins actuen a Cornellà de Llobregat on, amb tota probabilitat, tornaran a portar a plaça el programa que ja han fet en aquestes dues últimes jornades castelleres.