Mataró Notícies

Sergi Botswanas torna a Mataró per presentar "Normal com Jo"

Sergi Botswanas torna a Mataró per presentar "Normal com Jo"

Sergi Ruiz

El cantautor barceloní Sergi Botswanas presenta aquest dissabte a l’Arc Cafè Cultural “Normal com Jo”, el seu primer treball en solitari. L’ex cantant del grup The Botswanas va iniciar el mes de setembre el seu camí en solitari com a cantautor. En aquest mig any ha enregistrat els cinc temes que formen part del seu primer EP. Unes cançons a guitarra i veu que volen servir, en part, com a denuncia d’una societat que segons Sergi Botswanas està molt marcada pel capitalisme. El cantautor barceloní a través de la poesia i la música parla de temes com la importància d’acollir refugiats, tenir una democràcia més oberta o sobre la crisi del sistema capitalista.

Després d’actuar per Catalunya, Grècia i Portugal, l’actuació d’aquest dissabte serà la primera que Sergi Botswanas realitzi en solitari a Mataró. Abans hi havia actuat com a membre The Botswanas. Pel concert d’aquest dissabte, el cantautor planteja un show que barregi la música fusió que realitza amb tocs d’humor i interacció amb el públic.

El concert serà aquest dissabte a les 9 de la nit a l’Arc Cafè Cultural. El concert es regirà amb taquilla inversa, és a dir, que serà la gent que assisteixi a l’actuació qui decideix quant vol pagar.