Mataró Notícies

'Shaking Shakespeare' i 'Psicosi de les 4.48' es queden sense Premi Butaca

"L'Avar", guardonat amb el Premi Butaca a la millor caracterització

'Shaking Shakespeare' i 'Psicosi de les 4.48' es queden sense Premi Butaca

MataróNotícies.cat

"Dansa d'agost", muntatge amb important presència d'actors mataronins, ha estat una de les grans triomfadores dels Premis Butaca. Aquesta obra, que compta al repartiment amb els mataronins Albert Triola, Clara de Ramon i Montse Vellvehí, ha guanyat el premi a millor muntatge teatral, millor actriu de Repartiment per Mònica López, millor escenografia i millor il·luminació. Un altre premi amb regust mataroní ha estat en la categoria de millor caracterització. El reconeixement se’l ha endut L’Avar”, protagonitzat per Joan Pera.

Els muntatges de Moisès Maicas “Psicosi de les 4.48” i “Shaking Shakespeare” es queden sense butaca, als premis entregats ahir al vespre. “Psicosi de les 4.48” basat en un text de Sarah Keane estava nominat a millor espectacle de petit format i a millor actriu. Els premis han recaigut en “Dona no reeducable” i Clara Segura per “Conillet”, respectivament.

D'altra banda, “Shaking Shakespeare” nominat al butaca al millor espectacle musical tampoc ha pogut aconseguir el guardó. Ha anat a parar a mans de “Molt soroll per no res”.

“Dansa d’agost” ha estat, juntament amb “Molt soroll per no res”, els muntatges més guardonats. “Molt soroll per no res” ha estat premiada al millor musical, millor actor de musical (David Verdaguer), millor vestuari i millor so o espai sonor.

Etiquetes: