Mataró Notícies

Útlim cap de setmana per veure l'exposició "Paraula d'Stone"

Útlim cap de setmana per veure l'exposició "Paraula d'Stone"

Clara Sanchez

L’exposició “Paraula d’Stone”, d’homenatge al desaparegut periodista Jordi Tardà, tanca les portes aquest cap de setmana. Per acomiadar aquesta exitosa mostra, la Fundació Iluro, ha preparat dues activitats. D’una banda, dissabte se celebrarà una cita més familiar que consistirà en un joc de 10 pistes que permetran trobar 10 objectes relacionats amb Jordi Tardà. Entre tots els participants es sortejaran productes de merxandatge de l’exposició. D’altra banda, diumenge es planteja la possibilitat d’escoltar de forma exclusiva, gràcies als mitjans tècnics d’Eurecat, una cançó amb so immersiu. A través de qualsevol dispositiu, es podrà sentir aquesta música com si t’envoltés.

En els 4 mesos que porta oberta l’exposició ha rebut un total de 22mil visites. La directora de la Fundació Iluro celebra aquesta xifra i destaca que un miler del total d’aquestes visites hagin estat d’escolars. Precisament una de les voluntat de Jordi Tardà era poder traslladar el seu llegat a les noves generacions. La Fundació Iluro doncs ha intentat potenciar aquesta vessant educativa i didàctica de la mostra amb l’organització de diversos tallers complementaris.

 Una mostra que ha batut rècords. El primer cap de setmana van ser 3000 les persones que van visitar l’exposició “Paraula de Stone”. El mateix divendres de l’inauguració, 700 persones van assistir a l’obertura de la mostra i dissabte i diumenge van visitar-la més de 2.000 persones.