Mataró Notícies

El TecnoCampus s'adhereix a l'Anella Industrial de Catalunya

El TecnoCampus s'adhereix a l'Anella Industrial de Catalunya

Eli Solsona

El TecnoCampus s’adhereix a l’Anella Industrial de Catalunya. Es tracta d’un projecte que té com a finalitat posar a l’abast del major nombre d’empreses possible la connexió a internet de banda ampla simètrica d’alta capatitat, és a dir, connexió a internet a través de la fibra òptica. Ara, mitjançant la línia de subvencions de l’Anella Industrial de Catalunya, es podrà fer arribar als polígons industrials la connexió a internet a través de fibra òptica. A través del TecnoCampus, doncs, segons explica el president del TCM, Miquel Rey, aquestes empreses podran disposar d’una connexió a internet més ràpida i de més qualitat, i a un menor cost.

Amb l’adhesió del TecnoCampus a l’Anella Industrial, segons apunta Rey, també es pretén visualitzar a les empreses que el parc tecnològic vol ser una institució referent que té la voluntat de contribuir al creixement i consolidació dels negocis de Mataró i el Maresme.

Gràcies a aquesta adhesió, la banda ampla de la qual gaudeixen les empreses instal•lades al parc passarà dels 40 megabytes actuals a 100. Juntament amb aquest increment, la banda ampla de l’Anella possibilitarà a les empreses del parc l’accés a tots els serveis de valor afegit que ofereix i la interconnexió amb tots els integrants de l’Anella.