Mataró Notícies

Els mataronins Verkami, finalistes al premi Millor Iniciativa Empresarial de l'AIJEC

Els mataronins Verkami, finalistes al premi Millor Iniciativa Empresarial de l'AIJEC

Eli Solsona

Verkami és una de les tres empreses finalistes al premi Millor Iniciativa Empresarial, impulsat per l’AIJEC, l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya. Aquest guardó premia el millor projecte basat en la innovació, la creativitat, la iniciativa i el desenvolupament de l'activitat empresarial a Catalunya. L’empresa de crowdfunding cultural establerta al TecnoCampus competirà amb la plataforma pionera de reserva d’hotels ByHours.com, que permet reservar hotels per hores, i Fahrenheit Risk International, especialitzada en la gestió financera del risc clima. Adrià Sala, membre de Verkami, celebra el fet de quedar finalistes i considera que evidencia que "el micromecenatge ja està arrelat com a fórmula per finançar projectes culturals".

El premi a la Millor Iniciativa Empresarial es lliurarà en el marc del Premi Jove Empresari 2012. Aquest any l’AIJEC ha rebut un total de 104 candidatures i, els tres finalistes són Josep Ametller de l’empresa de productes alimentaris Casa Ametller, Enric Baulenas de la Clínica GMA i Màrius Rosell de l’empresa d’ecommerce Trilogi. Marc Bonavia, president d’AIJEC, es felicita per haver rebut més d’un centenar de candidatures i explica que amb aquests guardons es vol visualitzar que a Catalunya “hi ha molts emprenedors que no es resignen a veure com la crisi ho escombra tot”.

Els guanyadors al Premi Jove Empresari 2012 i a la Millor Iniciativa Empresarial es coneixeran en una gala organitzada per l’AIJEC i que tindrà lloc el pròxim 11 de juny, en un acte al Camp Nou per visualitzar que els empresaris volen “marcar un gol a la crisi”. A banda d’aquests guardons, i com ja és habitual, durant la gala també es lliuraran dos reconeixements més, a la Qualitat Lingüística Empresarial i a la Millor Trajectòria Professional, que l'associació entrega anualment a un empresari consolidat per distingir la seva trajectòria. Enguany, a més, s'entregarà també el reconeixement Junior Achievement, al millor projecte empresarial sorgit de la iniciativa de joves estudiants d'entre 14 i 18 anys.

Etiquetes: