Mataró Notícies

La Llançadora del Cafè de Mar tanca la primera edició amb bona nota

La Llançadora del Cafè de Mar tanca la primera edició amb bona nota

Sergi Ruiz

Clausurada la primera edició de la Llançadora de projectes d'economia social i solidària del Cafè de Mar. Set dels deu projectes que han format part de la iniciativa han presentat aquesta tarda a les instal·lacions del Cafè de Mar el resultat final de la feina realitzada. Cada una de les noves empreses han tingut tres minuts i mig per exposar davant els seus companys el treball fet durant l’any. Un primer any que la regidora de Promoció Econòmica i Innovació de l’Ajuntament de Mataró, Dolors Guillén, ha valorat com a molt positiva. Un dels èxits per Guillén ha estat el d’apostar per acollir els deu projectes que van sol·licitar ocupar una de les cinc places disponibles inicialment a la Llançadora.  Una aposta que es va fer un cop es va constar la gran qualitat de totes les iniciatives.

La Llançadora s’emmarca dins Programa Facilitem l’Economia Social i Solidària a Mataró. Un programa que es podrà tornar repetir aquest 2017 gràcies a una subvenció de 105 mil euros del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). D’aquesta manera podrà tornar a realitzar la Setmana de l’Economia Solidària i la Llançadora.

En aquesta primera promoció de la Llançadora hi ha s’han tirat endavant deu projectes com Som mobilitat; Moments de Fusta; Lac, laboratori d’aprenentatg científic; Plataforma blanc i negre; TAS, Transport Adaptat Sociosanitari; o Can Tria, cultura de verdures.