Mataró Notícies

La Unió de Botiguers i dos comerços mataronins, reconeguts per la Generalitat

La Unió de Botiguers i dos comerços mataronins, reconeguts per la Generalitat

Marc Rodriguez Sedano

La Unió de Botiguers de Mataró, la Merceria Castany i la Cereria Masjuan han estat guardonats als Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial i Establiments Centenaris de Catalunya en una gala que es va celebrar ahir al vespre i que va reconèixer les iniciatives més innovadores del comerç urbà de proximitat.

Es tracta de la 17a edició dels Premis d’Iniciativa Comercial i Establiments centenaris en què el Govern de la Generalitat ha volgut destacar la campanya de la Unió de Botiguers “Mataró en Viu”. Els mataronins han rebut aquest premi gràcies al foment del comerç de proximitat en el territori i a la seva dinamització.

A més, a la gala també s’ha reconegut la Merceria Castany pels seus cent anys d’història i per la seva activitat ininterrompuda, mentre que la Cereria Masjuan ha rebut la distinció especial pels seus 150 anys.

L’acte, presidit pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el conseller d’Empresa i Coneixement, Santi Vila, es va fer ahir al Palau de la Generalitat, i va comptar també amb la presència de la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, i del gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, Miquel Rodríguez.