Mataró Notícies

L'atur torna a baixar a Mataró durant el juny

L'atur torna a baixar a Mataró durant el juny

Eli Solsona

Torna a baixar l’atur a Mataró durant el mes de juny. 355 persones han trobat feina en els últims 30 dies i ara a la ciutat hi ha 14.207 aturats. Al conjunt de la comarca també s’ha experimentat una davallada de pràcticament 1.500 persones i el Maresme ha tancat el mes de juny amb 38.400 aturats. Si observem la variació interanual, tant a Mataró com al Maresme hi ha pràcticament el mateix nombre de persones sense feina que al juny de 2012.

Catalunya ha registrat un descens de l’atur de prop de 25.000 persones el mes de juny, el que representa una baixada del 3,9% respecte del mes anterior. A hores d’ara, el nombre total de treballadors en atur a Catalunya és de 617.300. Aquesta baixada és la més alta de tots els mesos de juny des de l’any 1996.

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha manifestat que en els últims mesos“observem una tendència que dona pas a una certa esperança però hem de continuar mantenint-nos en una prudència responsable ja que una flor no fa estiu i no estem en la solució definitiva de la crisi econòmica”.

Etiquetes: