Mataró Notícies

L'empresa propietària de Fotocasa compra Habitaclia

L'empresa propietària de Fotocasa compra Habitaclia

Elisabet Solsona

Schibsted Spain, propietària de Fotocasa ha adquirit el portal immobiliari Habitaclia, amb seu a Mataró. Segons s’informa en un comunicat, Habitaclia –fundada ara fa 15 anys-, seguirà funcionant com a marca independent dins de Schibsted Spain i, per tant, mantindrà la vuitantena de treballadors i també les seves oficines, situades al carrer Santa Teresa. Fotocasa i Habitaclia seguiran funcionant de forma autònoma, però s’establiran processos perquè totes dues marques puguin aprendre dels punts forts de l’altra.

Schibsted Spain aglutina un grup de portals que acumulen mensualment més de 180 milions de visites, 35 d’elles als seus classificats d’immobiliària. Ara, amb la compra d’Habitaclia, s’afegeix més d’un 15% de visites. I és que el portal immobiliari amb seu a Mataró és líder a Catalunya i en poc temps s’ha convertit també en referència a tota l’àrea mediterrània, amb una forta implantació a la Comunitat Valenciana i Múrcia.

La facturació d’Habitaclia el 2016 ha estat de 6,8M d’euros fins al tercer trimestre, un 36% més que l’any anterior. Amb aquesta incorporació, Schibsted Spain preveu incrementar en un 8% la seva xifra total de negoci, arribant a una facturació conjunta de més de 88 milions d’euros en els tres primers trimestres.

A més a més de Fotocasa i ara d’Habitaclia, Schibsted Spain també és propietària d’Infojobs, Coches.net, Vibbo i Milanuncios.