Mataró Notícies

L'hotel Atenea Port Mataró obre les portes

L'hotel Atenea Port Mataró obre les portes

Eli Solsona

L’Hotel Atenea Port Mataró obre avui les seves portes i s’estrena amb una ocupació del 70%. Avui obre per primera vegada i, dijous dia 5, ja acollirà hostes. És el primer allotjament de quatre estrelles de la capital del Maresme, i el primer hotel de Catalunya que s’ha construït en un port esportiu.

Generarà al voltant una cinquantena de llocs de treball directes i també llocs de treball indirectes en moments puntuals, a més de servir-se d’empreses proveïdores de la ciutat. Segons explica la seva directora, Marta Marimon, per la seva ubicació i característiques, l’Hotel Atenea Port vol promocionar el turisme de qualitat i captar visitants relacionats amb el món dels negocis, de l’oci, la nàutica i el turisme familiar.

Disposa de 95 habitacions, 10 apartaments, sales per a reunions i celebracions amb capacitat per a 500 persones, dos restaurants, i una terrassa exterior amb piscina, entre d’altres. Per la tipologia dels apartaments i les habitacions (tenen capacitat fins a 4 persones i moltes d’elles estan comunicades), l’hotel permet estades de llarga durada tant per a gent de negocis com per a famílies. De fet, neix amb la voluntat de convertir-se en un pol d’atracció per ajudar Mataró a convertir-se en un referent turístic

L’Hotel, situat a primera línia de mar, està promogut pel Grup Bonanova, empresa familiar catalana amb negocis en diversos sectors com l’hoteler, l’immobiliari, l’agrícola, les estacions de servei i els aparcaments, entre d’altres. L’Hotel estarà comercialitzat per City Hotels Hispania, grup que també explota diversos hotels i aparthotels del Grup Bonanova arreu de Catalunya.