Mataró Notícies

Últimes hores del crowdfunding de la marca mataronina PROYECTO G per finançar la nova col•lecció

Últimes hores del crowdfunding de la marca mataronina PROYECTO G per finançar la nova col•lecció

Clara Sanchez

L’empresa de moda sostenible pretén aconseguir 3.500 euros per finançar les peces d'estiu que han batejat amb el nom de "Powerful". Les primeres persones que donin suport al projecte obtindran descomptes exclusius i altres recompenses com missatges d'agraïment personalitzats o una bossa de cotó loneta color negre, amb les lletres daurades "Always look on the bright side of life". La campanya també inclou un pack especial per a botigues que vulguin vendre els seus models.

PROYECTO G aposta per eradicar l'abús, l'explotació i el treball infantil, aplicant a l'empresa normes de comerç just i assegurant que totes les persones que treballen per a la marca ho fan en llocs saludables i que els seus salaris i les seves condicions laborals són justes i es compleixen. Les seves edicions són limitades, amb dissenys atemporals i totes les seves peces estan fabricades en petits tallers familiars de la província de Barcelona.

La col·lecció, que cerca finançament a través del projecte de crowdfounding,  "Powerful" està dedicada a totes les persones que se senten fortes i poderoses per encarar els nous reptes i el dia a dia. La col·lecció està composta per tres peces senzilles però amb estil, on cada persona li aporta la seva personalitat: samarreta "be bright", pantalons "powerful" i el vestit "secret pocket".

AdjuntMida
Image icon proyectoG.png234.79 KB