Mataró Notícies

Muriel Casals: "La il·lusió d'un país en construcció és el motor per sortir de la crisi"

Muriel Casals: "La il·lusió d'un país en construcció és el motor per sortir de la crisi"

Eli Solsona

La presidenta d’Òmnium Cultural i professora d’economia de la Universitat Autònoma considera que Catalunya és “un país en construcció” i que aquesta il•lusió de tenir un projecte de futur és el millor motor per superar la crisi econòmica. Casals ha fet aquestes declaracions en el marc de la xerrada sobre economia que ha ofert al TecnoCampus. Ha volgut traçar una visió panoràmica de l’evolució de l’economia catalana i ha aconsellat els aturats que aprofitin per seguir-se formant i per reciclar-se.

Muriel Casals ha encetat el cicle “Conferències d’economia al TecnoCampus”. De la mà de personalitats del món acadèmic que, en molts casos, tenen o han tingut responsabilitats en institucions, el cicle abordarà els grans reptes que planteja la complexa situació econòmica actual. S’abordaran des de la reforma del sistema financer fins al model productiu, passant per les deficiències del model de finançament del país o de les seves infraestructures. Entre els propers convidats al cicle hi ha figures de renom com Antoni Serra Ramoneda, Guillem López Casasnovas, Antoni Castells, Anton Costas, Carles Sudrià, Xavier Fageda i Lluís Saurí. Escoltem el regidor de promoció econòmica i president del TecnoCampus, Miquel Rey.

El cicle es du a terme en sessions de matí, en el marc de les assignatures del Grau d’Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació, que s’imparteix a l’EUM. Les aules s’obren a persones interessades en els continguts de les conferències, que compartiran així espai i torn obert de preguntes amb els estudiants del centre.

Etiquetes: