Mataró Notícies

Obriran un supermercat Consum als antics Cinemes Òscar la propera primavera

Obriran un supermercat Consum als antics Cinemes Òscar la propera primavera

Eli Solsona

Els antics Cinemes Òscar, situats a la cruïlla del Camí Ral amb la Ronda de Francesc Macià, es transformaran en un supermercat. La cadena Consum obrirà el seu quart establiment a la capital del Maresme la propera primavera. Segons ha pogut saber Mataró Ràdio, la superfície de venda serà d’aproximadament mil metres quadrats, situats a la planta baixa. El nou supermercat també disposarà de 49 places d’aparcament subterrani i de 240 metres quadrats a la primera planta, que acolliran despatxos i vestuaris per al personal, entre d’altres.

El procés de selecció de personal està en marxa des de finals de novembre i l’IMPEM hi està col•laborant a través de la borsa de treball. En concret, Consum ha sol·licitat a l'IMPEM currículums per cobrir 16 vacants a seccions com fruiteria, carnisseria, xarcuteria i forn, entre d'altres.

Aquest serà el quart supermercat de la cadena Consum a Mataró. Els altres tres tenen una superfície d’entre 550 i 650 metres quadrats i estan situats a la ronda Mossèn Jacint Verdaguer i a la Ronda Alfons X el Savi, on n’hi ha dos.

No ha transcendit encara quants llocs de treball generarà el nou supermercat ni tampoc la data exacta de la seva obertura.