Mataró Notícies

Reneix el Maresme Centre de Negocis

Reneix el Maresme Centre de Negocis

Eli Solsona

El Consell Comarcal recupera el projecte “Maresme Centre de Negocis” i l’instal•larà a l’edifici situat a l’avinguda Maresme, que fins fa poques setmanes acollia les oficines d’atenció al públic de l’ens comarcal. El Maresme Centre de Negocis oferirà despatxos i oficines per a emprenedors i professionals liberals, que podran llogar-los per un preu assequible que, de mitjana, serà de 230 euros al mes. El president del Consell Comarcal, Miquel Àngel Martínez, explica que amb la posada en marxa d’aquest espai es pretén donar resposta a una demanda existent.

El Consell Comarcal del Maresme va renunciar a principis d’any al lloguer d’aquest espai on ara s’instal•larà el Centre de Negocis per estalviar-se 100.000 euros a l’any, una decisió que responia a la contenció pressupostària. Ara, però, s’ha aconseguit una rebaixa del 50% en el preu de l’arrendament i, a més, es comptarà també amb una subvenció de la Diputació, motiu pel qual s’ha optat per mantenir l’espai i habilitar-lo per poder llogar-lo a emprenedors. El president de l’ens comarcal apunta que amb la rebaixa del preu del lloguer, les subvencions i el lloguer de les oficines als emprenedors, el Consell Comarcal podrà arribar a ingressar 92mil euros en 5 anys.

Aquest espai per a emprenedors havia estat situat a l’antic edifici del Club Nàutic, immoble que va ser enderrocat l’estiu passat.