Mataró Notícies

Renovat el Pla Estratègic del Tecnocampus pels anys 2017-2022

Renovat el Pla Estratègic del Tecnocampus pels anys 2017-2022

Marta Gómez

El Tecnocampus renova el seu Pla Estratègic pels anys 2017-2022 amb la missió de contribuir al creixement econòmic i social del territori vinculat amb Mataró i el Maresme a través d'un model integral de generació de coneixement, formació, empresa i innovació. Així en va donar compte el Ple Municipal de Maig, tot i que el Pla ja havia estat aprovat pel Patronat de la Fundació Tecnocampus el passat 26 d'abril amb un ampli consens. Un Pla Estratègic que es presentarà de forma oficial demà al matí al mateix Tecnocampus.

Per tirar endavant la missió del Pla Estratègic s'assumeix la responsabilitat de crear una oferta d'educació superior altament professionalitzadora i compromesa amb la comunitat Tecnocampus i gestionar el parc empresarial i d'emprenadoria per tal que ajudi a millorar la competitivitat de les empreses, la innovació i la internacionalització per potenciar també,el vincle universitat-empresa.  Des de les files d'ERC-MÉS van valorar molt positivament el document tot i que  van recordar que cal seguir treballant per millorar les matrícules dels estudiants i perquè el Tecnocampus s'impliqui més a la ciutat.

El document del Pla Estratègic es complementa amb els indicadors que han de mesurar el compliment de cada una de les estratègies establertes. Sempre seguint els valors del rigor, la proximitat, el compromís social, transparència i comunitat tecnocampus. En els propers dies es coneixerà la data de la presentació pública del document i llavors es penjarà a la web del Tecnocampus on es podrà consultar íntegrament.