Mataró Notícies

Unió de Botiguers se suma a PIMEComerç per tenir presència en el futur del comerç de proximitat

Unió de Botiguers se suma a PIMEComerç per tenir presència en el futur del comerç de proximitat

Marta Gómez Castellà

Unió de Botiguers de Mataró s'ha adherit aquest dijous a PIMEComerç, la unió de la petita i mitjana empresa a Catalunya que vetlla per la competitivitat dels comerços de proximitat arreu del país i defensa els seus interessos a Catalunya, Espanya i Europa. Aquesta adhesió ha estat molt ben valorada per ambdues parts. Per Unió de Botiguers estar present en els forums per traçar les noves línies de comerç de proximitat i per PIMEC força i representativitat al territori.

Dins de PIMEComerç en aquests moments ja hi ha 11 associacions de comerciants del territori com la Unió de Botiguers  i 1 consell de comerç que es reuneix cada 2 mesos amb tots els presidents dels comerciants. Precisament aquest consell està immers en un projecte comú per tot el comerç de proximitat.

En aquest sentit la Unió de Botiguers espera que la seva presència a PIMEComerç repercuteixi amb força en la decisió de l'ampliació del Mataró Parc a la ciutat i el comerç de proximitat. En la mateixa línia asseguren que volen posar sobre la taula les seves problemàtiques sobretot en el posicionament de les grans superfícies a la ciutat.

En la formalització de l'adhesió també hi ha assistit diferents representants d'Unió de Botiguers així com el màxim responsable i president de PIMEComerç, Àlex Goñi i el president de PIMEC Maresme i Barcelonès Nord, Ambrós Martínez.