Mataró Notícies

Verkami opta aquest vespre al premi Millor Iniciativa Empresarial de l'AIJEC

Verkami opta aquest vespre al premi Millor Iniciativa Empresarial de l'AIJEC

Eli Solsona

Verkami és una de les tres empreses que aquest vespre es disputaran el premi Millor Iniciativa Empresarial, impulsat per l’AIJEC, l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya. Els guardons es lliuraran aquesta nit durant una gala al Camp Nou en el marc del Premi Jove Empresari 2012.

El guardó a què opta Verkami premia el millor projecte basat en la innovació, la creativitat, la iniciativa i el desenvolupament de l'activitat empresarial a Catalunya. L’empresa de crowdfunding cultural establerta al TecnoCampus competirà amb la plataforma pionera de reserva d’hotels ByHours.com, que permet reservar hotels per hores, i Fahrenheit Risk International, especialitzada en la gestió financera del risc clima. 

Aquest any l’AIJEC ha rebut un total de 104 candidatures i, els tres finalistes al Premi Jove Empresari 2012 són Josep Ametller de l’empresa de productes alimentaris Casa Ametller, Enric Baulenas de la Clínica GMA i Màrius Rosell de l’empresa d’ecommerce Trilogi. Marc Bonavia, president d’AIJEC, es felicita per haver rebut més d’un centenar de candidatures i explica que amb aquests guardons es vol visualitzar que a Catalunya “hi ha molts emprenedors que no es resignen a veure com la crisi ho escombra tot”.

A banda d’aquests guardons, i com ja és habitual, durant la gala també es lliuraran dos reconeixements més, a la Qualitat Lingüística Empresarial i a la Millor Trajectòria Professional, que l'associació entrega anualment a un empresari consolidat per distingir la seva trajectòria. Enguany, a més, s'entregarà també el reconeixement Junior Achievement, al millor projecte empresarial sorgit de la iniciativa de joves estudiants d'entre 14 i 18 anys.
 

Etiquetes: