Mataró Notícies

ECP torna a guanyar a Mataró

ECP torna a guanyar a Mataró

MataróNotícies.cat

El color lila torna a apoderar-se de la victòria a les generals tant a Mataró com a la resta de Catalunya amb la victòria d'En Comú Podem. Mentrestant, al conjunt de l’estat el PP ha tornat a guanyar els comicis i ho fa ampliant la seva victòria amb més escons que els obtinguts el passat mes de desembre. El PSOE es salva del sorpasso i Ciutadans perd força.

Mataró s’ha tornat a tenyir de color lila aquest 26 de juny. La formació liderada per Xavier Domènech revalida la victòria del 20 de desembre a la capital del Maresme amb pràcticament els mateixos resultats percentuals. El PSC manté la segona posició, seguit d’ERC, que manté la tercera posició. El PP avança de la sisena a la quarta posició, C’s es manté com a cinquena força tot i perdre suport i CDC queda relegada a la sisena posició.

En Comú Podem s’ha imposat en vuit dels dotze barris de Mataró: Cerdanyola Nord, Cirera, La Llàntia, Molins Torner, Palau-Escorxador, Peramàs, Pla d’en Boet, Vista Alegre. Ha estat segona força a Rocafonda i Cerdanyola Sud, on ha guanyat el PSC, i tercera força a Centre i Eixample, on s’ha imposat ERC, seguida de CDC.

Etiquetes: