Mataró Notícies

El carrer Sant Joan torna a vestir-se de gala per a la revetlla

El carrer Sant Joan torna a vestir-se de gala per a la revetlla

Clara Sanchez

El carrer Sant Joan celebra un any més la revetlla més especial de tot Mataró. Es tracta d’una vetllada popular que celebra el solstici d’estiu amb diversos espectacles. Un dels membres de l’organització de la revetlla ha explicat als micròfons de Mataró Ràdio que en aquesta nit tan especial s’hi podran veure follets, gegants, un Castell de focs i l’encesa de la tradicional foguera de Sant Joan. Una festa que com detalla, va més enllà de la típica ballada amb orquestra.

Una celebració que té una gran feina organitzativa al seu darrera. Un altre dels membres de la preparació de la revetlla popular del carrer Sant Joan detalla que forces mesos abans comencen a fer les primeres reunions. Qüestions tan diverses com la contractació de les actuacions, la planificació de la vetllada o l’organització logística centren les diverses trobades prèvies a la festa.

El divendres 23 de juny se celebraran actes festius al carrer d’Altafulla i també als Jardins de la Vil•la Romana de Rocafonda. El veïns de Peramàs-Esmandies també celebraran la revetlla de Sant Joan el dia 23 amb música en directe i també organitzen actes per a grans i petits durant el cap de setmana.