Mataró Notícies

El Club de Rem Capgrossos vol consolidar les primeres posicions a Palamós

El Club de Rem Capgrossos vol consolidar les primeres posicions a Palamós

MataróNotícies.cat

Palamós acull aquest diumenge la quarta edició de la regata de llagut de la lliga catalana en la modalitat de rem fix. Més de 500 esportistes d’una desena de clubs participaran en diferents categories en distàncies que van de 500 a 1.500 metres. El Club de Rem Capgrossos de Mataró competirà en la categoria sènior i veterana tant femenina com masculina.

El Club de Rem Capgrossos de Mataró arriba en aquesta regata que es disputarà diumenge 30 de juliol amb bones sensacions. En l’anterior regata que es va disputar a la capital del Maresme, els mataronins van assolir dues segones posicions i una de quarta. Per altra banda, el sènior masculí va tenir un problema amb el timó a la sortida i es va haver de retirar. El bon resultat dels dos equips femenins i del veterà masculí fa que es col·loquin en la part alta de la classificació. Aquest diumenge, doncs, és una gran oportunitat per als mataronins de consolidar-se en les primeres posicions, tal i com ens explica Aida Al-Nehlawi, secretaria de comunicació del Club de Rem Capgrossos.

Palamós acollirà per primer cop una etapa de rem de llagut en la que s’espera una molt bona organització per part de la Federació Catalana de Rem i del Club de Rem Palamós, qui competirà en la categoria de sènior masculí. Hi haurà doncs, tres trams diferents per les diferents categories que hi participen. Els infantils faran la prova de 500 metres, els juvenils i veterans remaran els 1.000 metres, i finalment els sèniors disputaran la prova de 1.500 metres. És un escenari nou per a tots els participants cosa que té una certa afectació pel que fa als onatges i a les ventades. Precisament l’Aida Al-Nelhawi ens explica quins són alguns dels obstacles que els Capgrossos de Mataró es podran trobar el diumenge a Palamós.

La regata es disputarà diumenge 30 de juliol entre les nou i les dues del matí. El públic que vulgui assistir-hi a la cita esportiva, podrà veure la regata des del port pesquer de Palamós, situat al moll de Ponent.