Mataró Notícies

El Crazy Friday Festival omplirà Mataró de música electrònica i alternativa

Rumba Tumba actuarà a Mataró després de fer-ho a Madrid.

El Crazy Friday Festival omplirà Mataró de música electrònica i alternativa

Betty Doñate

Mataró acollirà del 19 al 22 de juliol el Crazy Friday Festival, un esdeveniment que té com a objectiu celebrar el cinquè aniversari de la revista digital de música independent Crazy Friday Magazine, nascuda en aquesta ciutat el 2012. El festival inclourà una xerrada sobre música electrònica a càrrec del dj local Xavi Bruguera, més conegut com The V0id; una exposició del dibuixant de la revista, Albert Brullet, i actuacions diverses, com les de Rumbo Tumba, projecte que lidera l’argentí Facundo Salgado, o les dels debutants Stone Fella i Cine Núria. A més de les actuacions en directe, també hi haurà dues sessions de disjòqueis mataronins.

El Crazy Friday Festival, que en alguns casos funcionarà amb taquilla inversa, es desenvoluparà a tres establiments de Mataró. El primer d’ells és el Cafè del Mar, on dimecres hi haurà la xerrada i la sessió del dj The V0id. El segon és l’Arc Cafè Cultural, on dijous es podran veure l’exposició ‘Art en viu’ de l'il·lustrador Albert Brullet i les actuacions de Rumbo Tumba i C/E, grup format per les bandes Camaleônica, i Éter. El divendres, aquí, també hi actuaran els mataronins Stone Fella i el dj + Bridge. El tercer establiment que hi col·labora és el Celler Castellví, on el grup mataroní Cine Núria tancarà el festival el dissabte.

La celebració d’aquest festival de música independent – centrada en l’electrònica i l’alternativa - es deu al cinquè aniversari de la Crazy Friday Magazine, però si funciona bé els editors de la revista miraran de repetir-lo altres anys, com ha explicat un dels fundadors de la revista i responsable de l'esdeveniment, Raúl Sala.