Mataró Notícies

El Mercat de la Plaça de Cuba estrena tres nous muntacàrregues

Foto: Ajuntament de Mataró

El Mercat de la Plaça de Cuba estrena tres nous muntacàrregues

Betty Doñate

El mercat de la Plaça de Cuba disposa des d’aquest mes de juny de tres nous muntacàrregues de tecnologia avançada per transportar els productes en venda i retirar les escombraries. La instal·lació dels ascensors respon a una reivindicació dels treballadors del mercat, que els últims anys s’han queixat a l’Ajuntament que els antics elevadors s’espatllaven sovint i era un problema per a la seva feina.

La regidora de Promoció Econòmica, Dolors Guillén, ha explicat que els antics muntacàrregues van instal·lar-se durant l’última reforma del mercat de la Plaça de Cuba, el 2009, però que, per una falta de previsió, ara s’ha vist que no estaven preparats per a l’activitat real dels paradistes.

Els nous muntacàrregues tenen més capacitat i resistència que els antics i són més segurs, com ha afegit, de la seva banda, la regidora d’Equipament, Núria Moreno, present també en la inauguració dels ascensors. Els nous elevadors del mercat de la Plaça de Cuba poden traslladar productes amb un pes mínim de 1.100 kg i tenen una capacitat mínima de 13 persones.