Mataró Notícies

El 'Pica Lletres', un any més a Mataró Ràdio

El 'Pica Lletres', un any més a Mataró Ràdio

Clara Sanchez

Mataró Ràdio participa un any més a la temporada del concurs lingüístic ‘Pica lletres’ per a escolars d’ESO. En aquesta edició el ‘Pica Lletres’ consta de 23 programes amb la participació de 40 centres i 25 ràdios locals catalanes de diversos punts del territori. Fins al moment a Mataró, alumnes de les escoles Maristes Valldemia i l’Institut Laia l’Arquera ja han participat en aquesta edició del ‘Pica Lletres’. Mataró Ràdio emetrà el programa cada dissabte a partir de la 1 del migdia –quan coincideixi amb una transmissió esportiva, s’emetrà a les 3 de la tarda-. 

'Pica Lletres' arriba a la vuitena temporada com una proposta consolidada que gaudeix d'una gran acceptació entre la comunitat educativa, que incentiva l'aprenentatge ortogràfic a partir del joc. El concurs Pica Lletres té un format únic que permet els adolescents competir i divertir-se participant d'una activitat pedagògica senzilla i engrescadora: lletrejar paraules en català.

Pel que fa als mitjans televisius locals, el concurs ha esdevingut una proposta inamovible de les graelles televisives i s'ha fet un lloc també en la seva programació.